Szivárványfény technika jótékony energiával tölt fel! Az életedben tapasztalt elakadások feloldása a szivárványfény erejével lehetségessé válik!

A szivárvány önmagában is egy csodás, színpompás és varázslatos jelenség, amire mindenki felkapja a fejét, ha megjelenik az égen. Nem lehet közömbösen elmenni mellette, annyira magára vonzza a tekintetet. A szivárványfény is hasonló csodát rejt. A szivárványfény a hetedik dimenzió energiáját rejti. Ezzel az energiával Te is kapcsolatba kerülhetsz és meg tudod tapasztalni fantasztikus, sorsfordító hatásait. A Szivárványfény technika alkalmazása segít megtisztítani a csakrákat, energiával tölt fel és a pozitív irányba tereli az életedet.

A képzett szakember, aki fogékony a magasabb dimenziók iránt, a Szivárványfény technika segítségével már egyetlen találkozás közben is képes arra, hogy a szivárványfény erejét a javadra fordítsa. Maga a Szivárványfény technika használata is kellemes, hiszen közben kényelmesen elhelyezkedve fekszel egy hangulatos szobában. A Szivárványfény technika menetében a tested bizonyos pontjain gyengéd érintések közvetítik a szivárványfényt, ami lassan megtölt szeretettel, harmóniával. Egyértelmű tehát, hogy érintésterápiáról van szó, ami a csakrákat harmonizálja, a szeretet energiával tölt fel. A testi, szellemi és lelki egyensúly elérése ezáltal könnyebb lesz, a gyógyulási folyamatok beindulnak és az előrejutást akadályozó blokkok feloldódnak. Az energia minden testrészbe eljut, minden életterületet megtölt.

Egy Szivárványfény technikával történő kezelés nem vesz többet igénybe egy óránál. Ez alatt az idő alatt csak arra kell koncentrálnod, hogy ellazulj, kizárd a külvilágot és hagyd, hogy átjárjon szivárványfény és a szeretet energia. Rájöttél, hogy egyedül nem megy, de szeretnél tovább lépni egy fényesebb jövő felé? A Szivárványfény technika és Én segítünk neked ebben!

A Szivárványfény technika árakról érdeklődj és a bejelentkezéshez keress bizalommal az egyik megadott elérhetőségen! Találj rá önmagadra, szabadulj meg a terhektől, amik akadályoznak ebben!

Telefon:+36204007332
E-mail: betufejto@gmail.com
Elérhetőségek