Spirituális választechnika

A pozitív változáshoz és fejlődéshez

 

Az SVT egy hatékony, lágy módszer, amely a Forrás energiával dolgozik, hozzáfér a tudatalattihoz és az Akasha krónikához, amely a lélek feljegyzéseit tartalmazza, a múltra, a jelenre és a jövőre.

Gyakori, hogy a jelen élet nehézségeit valamilyen korábbi életben szerzett tapasztalat, vagy fogadalom, szerződés okozza, amelyre a tudatalatti emlékszik. Ha egyszer megérted a tudatalatti elméd és a szellemvilág működését, rövid idő alatt meg tudsz változni. Ez benne a művészet.

A jelenlegi életünkben már a fogantatás pillanatától kezdve bizonyos lélekprogramokkal rendelkezünk, és később a velünk történt külső események hatására tudatalatti hitrendszereket hozunk létre az életünk során. A tudatalatti hitrendszereink és az előző életekből hozott energiák alakítják a külső valóságunkat, ahol az életünkben elakadás jelentkezik, ott negatív programok futnak tudatalatt, az SVT arra hivatott, hogy ezeket eltávolítsa, és a helyükre új, pozitív, építő programokat építsen be a Legfőbb Jó szerint.

Segít a lelki blokkok és az életúton történt elakadások feloldásában, végső célja a béke, a harmónia, a szabadság elérése és a hétköznapi tudatosság megemelése. Személyiségfejlesztő hatása is van, mert közelebb hozza az oldást kérő személyt a lelkéhez, a legbelső önmagához. Átfogóan alkalmazható elsősorban érzelmi, mentális problémák megszüntetésére, és az életben felmerülő akadályok lebontására.

Az SVT eszközei egy inga és egy speciális táblázatrendszer, amelyek segítségével hozzáférünk a tudatalatti mintázatainkhoz és az Akasha-krónika feljegyzéseinkhez, ezenkívül útmutatást is kapunk a Felső Énünk segítségével, hogy a kérdéses dologban merre érdemes tovább haladni, és változtatni.

Energiatisztító, harmonizáló, növekedést, javulást, életet pozitív irányba terelő eljárás, amely alkalmazható különféle helyzetekre, életterületekre, például: munka, emberi kapcsolatok, személyes életút, kiteljesedés, siker, kiegyensúlyozottság, önbizalom, és függőségek, félelmek, depresszió oldására.

Telefon:+36204007332
E-mail: betufejto@gmail.com
Elérhetőségek