Sorselemzés

Mindannyian feladattal érkeztünk erre a világra, a karmaszám, a sorszám, az életcélszám megismerésével tudatosabbá válhatunk arra, hogy mi a küldetésünk. Egy fajta keretet ad az életünknek, és építő felismeréseket a céljaink eléréséhez.

A sorselemzés magában foglalja a benned lévő tulajdonságok, hajlamok, adottságok feltárását és az életfeladataidat is. Nem kell nagyon messzire menned, hogy ilyen tudás birtokában lehess, hiszen a születési dátumodban benne vannak ezek az információk. Semmi sem történtik a természetben csakúgy, véletlenül, a világegyetemben Rend van, és az egyéni életutak pontosan kifejezhetők számokkal.

Mind a mellett, hogy szabad akaratunk is van, bizonyára felismerted már többször a sors jeleit, akár Gondviselés, akár próbatétel formájában. Nagyon sok múlik azon, hogyan állsz a dolgokhoz, hogyan éled meg és dolgozod fel az élményeidet, mindenki általában úgy dönt, amilyenek a belső igényei és vágyai.

A sors nem felejti el feladatunkat, amit teljesítenünk kell, időnként figyelmeztet. Ha felismered a jelzéseket és jó irányba haladsz, akkor kiegyensúlyozottabbá, harmonikusabbá válik az életed.

Sokan keresik még önmagukat, és a feladatukat. „Semmilyen szél nem kedvez annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart”. (Seneca) Ezt nagyon igaz idézetnek tartom, és hiszek benne, hogy a sorselemzés hasznos segítség abban, hogy valaki az életútján legyen, iránytű a céljaink beteljesítéséhez és a valódi önmagunkra találáshoz.

Telefon:+36204007332
E-mail: betufejto@gmail.com
Elérhetőségek