Zafira

Segítem az embereket, hogy teljes életet tudjanak élni; ismerjék meg a lelki világukat és az értékeiket, közel kerüljenek a spiritualitáshoz és egymáshoz is.

Útkeresőnek lenni, annyi, mint kutatni a létezés összefüggéseit, és tudni, hogy mindannyian spirituális lények vagyunk. A keresőt mélyről jövő vágy hajtja a magasabb rendű felismerések megértésére, és az igazi valóságának megismerésére.

Zafira

A fenti idézet mutatja, hogy sokáig útkereső voltam, és kerestem a spiritualitást. Az írás nagyon közel áll hozzám, a weboldalon található egy külön menüpont, ahol összeszedve megtalálod a gondolatokat, amiket a Felső Énemtől kaptam, kívánom, hogy Téged is segítsen az életedet érintő kérdésekben a felszín mögé látnod.

Gyerekkorom óta spirituális érdeklődésű vagyok, mindig is tudtam, hogy az élet több annál, mint, ami szabad szemmel látható, és hittem a sorsban. A velem született intuitív képességeket sok tanulással fejlesztettem.

Egyénre szabottan dolgozom, nem hiszem, hogy van egy univerzális igazság, ami mindenkire ráhúzható. Az egyéni konzultációk során csak Rád és a kérdésedre, problémádra figyelek, és segítek abban, hogy legyen erőd a megoldáshoz.

Több száz emberrel dolgoztam együtt, sokak átalakulását kísértem végig. Spirituális tanácsadással, lélekgyógyítással, tanfolyamokkal segítek a hozzám fordulóknak, hogy megtalálják a saját útjukat, és abban, hogy a legjobbat hozhassák ki magukból. Az inga és a kártya az elsődleges eszközeim a közvetítésekhez, minden esetben a Sugárzó Szeret Legmagasabb Szintjéről áramoltatva az információkat.

Spirituális tanácsadás során adott kérdésekre, élethelyzetekre nyújtok útmutatást a hozzám fordulóknak ingával és kártyával, vagy sorselemzéssel segítek, ha sorsot, karmát érintő kérdés merül fel. A cél mindig a felemelkedés: a teljesség, a béke, a szabadság, a tiszta tudatosság elérése, és az, hogy minden helyzetből a lehető legjobbat hozhasd ki, a legjobb képességeid szerint élhesd az életedet.

Mindannyiunkban van egy belső erő, amely szeretettel eljuttat bennünket a tökéletes egységhez és a kiteljesedéshez, tapasztalataimmal és tudásommal sokaknak szeretnék segítségére lenni abban, hogy minderre ráébredjenek.

Végzettségek, Szolgáltatások:

  • Lenormand kártyajóslás
  • Sorselemzés (karma, életfeladat)
  • Szivárványfény Technika (I, II., III.)
  • Sorstisztítás Módszertana
  • Spirituális Választechnika
  • Lelki blokk oldások
  • Lélek átvezetés
  • Grafológia, személyiségelemzés
  • Bach virágterápia
  • Enneagram
Telefon:+36204007332
E-mail: betufejto@gmail.com
Elérhetőségek