Lenormand kártyavető tanfolyam

„Mindenkinek megvan a maga tennivalója ezen a világon, az út, amelyen járnia kell.” (Mo Xiang)

Választ keresel az élet kérdéseire? Talán Te is észrevetted, hogy nincsenek véletlenek, az élet sokkal több annál, mint ami szabad szemmel látható, és hiszel a sorsszerűségben, a spiritualitásban. Azonban nem mindig könnyű eligazodni a mindennapokban. Mi lenne, ha egy különleges, intuitív tudás birtokában tágítanád a látóteredet? A tanfolyam módot ad arra, hogy felismerd azt, ami jó, pozitív és építő, és ne ölj bele felesleges energiát olyan dologba, ami épp nem támogatott, helyette fordítsd az energiád arra, aminek itt az ideje, és lépj a sorsbéli utadra.
Aki ismeri a kártyavetés tudományát akár alapfokon is, biztosabban áll az élet kérdéseihez, mert egyfajta „támasz”, hogy bármikor megkérdezheti a lapokat mit súgnak neki! A kártyák utat mutatnak a döntéshelyzetekben, és a fontos érzelmi kérdésekben is, amikor úgy érezzük, hogy valamiben megakadtunk.
Mindent, amit átadok, több éves tapasztalat és sok tanulmány alapján hoztam létre. Könnyen elsajátítható rendszerbe foglaltam a kártyák jelentéseit, hogy átadhassam a tudást azoknak is, akik még a spirituális útjuk elején járnak, de ajánlom a tanfolyamot akkor is, ha már valamilyen segítő vagy tanácsadó vagy, és szélesíteni szeretnéd az ismeretidet. A képzés elméletből és sok gyakorlatból áll. Megtanítom a kártyák szimbolikus és konkrét jelentéseit, hogy rálátást kaphass azokra, majd kirakásokat elemzünk a gyakorlati példákon át. A tanfolyam elvégzése után írott anyag is rendelkezésedre áll, amiben kártya kirakás példák, értelmezések és a lapok elméleti jelentései vannak összefoglalva, hogy később is elő tudd venni.
Célom, hogy a tanulók közelebb kerüljenek a saját intuíciójukhoz, a kártyaképek értelmezésénél teret adok az egyedi értelmezéseknek is, természetesen az alapvető jelentésekből kiindulva.

Itt a helyed, ha:

 

  • Régóta érdeklődsz a spiritualitás iránt.
  • Régóta érdeklődsz a spiritualitás iránt.
  • Téged is megszólítottak a Lenormand kártyák.
  • Fejleszteni szeretnéd az intuíciódat.
  • Szeretnéd önmagad és mások segítésére a Lenormand kártyákat értelmezni.
  • Könnyebben szeretnél eligazodni a hétköznapokban, vagy egyszerűen kíváncsi vagy a jóskártyák használatára.

Hogy kerültem kapcsolatba a kártyákkal?

 

Annak idején egy könyvesboltban jártam, és a pénztárnál a várakozás közben megszólítottak a lapok, azonnali szerelem volt első látásra, hatalmas elhívást és lelkesedést éreztem, ahogy megláttam a kártyacsomagot. Az előtt nem volt tudomásom a Lenormand kártyákról.

Abban hiszek, hogy aki kártyát vet, fontos, hogy a lapokkal saját kapcsolata legyen. Ez a személyes rezonancia idővel mindenkinél megerősödik, így egyre inkább mesélni tudnak neki a kártyák. Ha érdeklődést, tudásvágyat érzel a Lenormand szimbólumok iránt, akkor az egyértelmű jel arra, hogy érdemes megismerned a kártyavetés művészetét. Nem elég csak bemagolni a jelentéseket, az alapok elsajátításán túl a saját megérzéseidet is kövesd.

 

Ki volt Marianne Lenormand?

 

Lenormand kisasszony tisztánlátó jósnő volt, aki álmában kapott képek, sugallatok hatására alkototta meg, és hagyta maga után a kártyákat.

1772. május 27-én született Franciaországban, sajnos 6 éves korában elvesztette a szüleit, majd nevelő apához került. Már a korai gyermek éveiben is megmutatkoztak a különleges képességei: az iskolai szünetekben játék helyett az iskola társai tenyeréből jósolt, amiért kicsapták az iskolából. Ezek után az apja üzletében dolgozott, ahol megismerkedett egy könyvelővel, aki titkokban tanította őt matematikára, Phytagorasra, Kabbalára.

Később Londonban élt, ahol egy tudós a fejformája alapján megállapította, hogy a korának a legnagyobb jósnője lesz. Itt, majd Párizsban tenyérjóslással, kártyajóslással és asztrológiával foglalkozott. Sok kliense volt, egyaránt kedvelték a hétköznapi és a befolyásos emberek, mert az előrejelzései mindig pontosak voltak.

Lenormand kisasszony Napóleonnak feltárta a jövőjét, előre látta a karrierjét, amikor még csak egyszerű tiszt volt. Közeli barátnője volt Napóleon feleségének, akinek megjósolta, hogy a császár felesége lesz.

Mille Lenormand többek között 36 lapos jóskártyát hagyott ránk, a tanfolyamon lehetőséged van Neked is alkalmazni, és a titkát megismerni.

Telefon:+36204007332
E-mail: betufejto@gmail.com
Elérhetőségek