Jóslás

A jósnő olyan közvetítő, aki megmutatja, és aki segít megtalálni a helyes utat, azoknak, akik megkeresik őt. A jóslás spirituális tanácsadás, útmutatás, ha úgy érzed, hogy elakadtál, vagy tudni szeretnéd a számodra fontos kérdésekre a válaszokat.

A sorsunkat részben mi, és részben az eleve elrendelt feladataink is irányítják.  A jövőt a jelenünk és a múltunk is befolyásolják, ezért fontos átlátnunk, hogy miben vagyunk éppen benne, hova tartunk, van-e olyan energia, ami még hátráltat, és hogyan változtassunk pozitív irányba.

Milyen esetekben tudsz hozzám fordulni?

 

  • Ha magánéleti, kapcsolati kérdésed van.
  • Ha munkára, karrierre vonatkozólag szeretnél útmutatást kapni.
  • Ha keresed önmagad és a spirituális utadat, és szeretnél végre a helyeden lenni.
  • Ha a tudásvágyat, késztetést érzel, hogy önismereti és spirituális útra lépj.
  • Ha úgy érzed, hogy magad alatt vagy, és lelki támogatást szeretnél. (Lehet, hogy elhagytak, nem sikerült jól egy kapcsolatod, esetleg nem találod az életed értelmét, elhunyt egy szeretted, vagy munkával kapcsoltban szeretnél jobbat.)

Az egyéni tanácsadás során csak Rád, és a helyzeted elemzésére figyelek, ezért nincsenek nálam egyszerű „igen és nem” válaszok.  Alaposan átbeszéljük a lehetőségeket és a problémákat, hogy tisztán láss a kérdésedben. A jövőt részben Te irányítod, ha viszont elakadtál, és úgy érzed, hogy nem úgy alakulnak a dolgaid, ahogyan szeretnéd, akkor tudatalatt a saját erődről mondtál le, abban segítek, hogy újra visszatalálj az Igazi Önmagadhoz, felszabadultan érezd magad, és könnyebben meg tudd oldani a felmerülő helyzeteket.

Lehetséges, hogy azért kerültél nehézségbe, mert nem azon az úton jársz, amit a Sors Neked szánt, ilyenkor a legjobb tisztázni, hogy mi is a Te utad, amint rálépsz, és hajlandó vagy lépéseket is tenni önmagadért, az Égiek is támogatnak, könnyebben haladsz az utadon. Az életünk során változunk, hogy milyen irányban, azt a rezonancia törvénye alapján a külső világunk tükrözi.  „Nem a legerősebb marad életben, nem is a legokosabb, hanem az, aki a legfogékonyabb a változásokra.” (Darwin)

Szerelmi kérdések nagyon gyakoriak, mindenki vágyik arra, hogy szeressen, és szeretve legyen, mégis sokszor kihívást jelentenek a kapcsolatok. Lényeges kérdés, amiben segíteni tudok, hogy van-e még az illetővel dolgod, korábban vállalt közös karmikus feladatod, vagy ideje tovább lépned a szenvedésből.

Amennyiben van elhunyt hozzátartozód, akinek üzennél, közvetítést is kérhetsz tőlem. A Szellem világgal való kommunikálás nagy segítség lehet az élő és a fizikai síkról eltávozott Lélek számára is, például egy megoldatlan helyzetet következtében, vagy elengedési probléma miatt.

Útmutatással, tanácsadással, előző életek és karma vizsgálatával, energetikai tisztítással tudok segíteni, hogy kiteljesedj, közel kerülj önmagadhoz, építő kapcsolatokban élhess, de az utat más nem tudja megtenni Rajtad kívül.

A jóslás során a válaszokat inga és kártya segítségével közvetítem, minden eseteben a Sugárzó Szeretet Legmagasabb szintjéről a Felső Éned bevonásával. A tanácsadás eredménye a lélek felemelkedése, tisztulása, a béke, a harmónia, a szabadság megtalálása, önelfogadás.

Telefon:+36204007332
E-mail: betufejto@gmail.com
Elérhetőségek