Enneagram önismereti képzés

Útkeresőnek lenni, annyi, mint kutatni a létezés összefüggéseit, és tudni, hogy mindannyian spirituális lények vagyunk. A keresőt mélyről jövő vágy hajtja a magasabb rendű felismerések megértésére, és az igazi valóságának megismerésére.

Zafira

Az Enneagram az emberi természet pontos térképe, a leghitelesebb ember- és önismereti eszköz. Maga a rendszer az ókorból származik, mégis könnyen érthető és használható a mai ember számára. Kulcs önmagadhoz és másokhoz, így a kapcsolataid jobb megértéséhez is.

A Lélek Kilenc Arcának is nevezett rendszer kilenc különböző karaktert és azok változatait foglalja magába, amelyek megismerésével mélyebben megértjük önmagunkat és a környezetünket. Melyik karakterhez tartozol? Miért jössz ki könnyen vagy nehezebben valakivel?

Sorsunkat részben a jellemünk, a személyiségünk alakítják. Ha változtatunk magunkon, változni fog a sorsunk is. Megfelelő önismerettel könnyebben megtaláljuk a helyünket a világban, tudatosan használhatjuk az adottságainkat, oszthatjuk be az energiánkat és az emberi kapcsolataink is javulhatnak, ha megismerjük az Enneagram típusokat.

Az Enneagram az emberi természet pontos térképe, amely az utat nem teszi meg helyettünk, de támogat abban, hogy könnyebben rátaláljunk, és fejlesszük a bennünk lévő pozitív tulajdonságokat, a kevésbé előnyöseket pedig erénnyé alakítsuk. A belső egyensúly létrejöttével és pontosabb önismerettel sikeresebben érvényesülünk az életünkben.

Itt a helyed, ha:

  • Szeretnéd önmagadat és a környezetedet mélyebben megismerni.
  • Szeretnéd önmagadat és a környezetedet mélyebben megismerni.
  • Te is igazi értelmet keresel a dolgokban.
  • Érdeklődsz a pszichológia, a lélek dolgai iránt.

Mindezeket tisztán megértheted egy világos és gyakorlati példákkal bővített előadás alatt.

Mit tanulsz a tanfolyamon?

 

  • Kilenc lelki alkatot, viselkedési modellt ismersz meg.
  • Megérted a többieket, hogy miért viselkednek így.
  • Másként nézel a kapcsolataidra.
  • Megismered a saját típusodat, miben vagy egyedi.
  • Megismered a karakterek tulajdonságait, érzésvilágát, a tipikus munkaterületeiket és a kapcsolataik jellegzetességét.
  • Milyen képességekkel rendelkezel ahhoz, hogy fejlődj, és a legjobbat tudd kihozni magadból? Mit kerülj el, és mit erősíts?

A kiscsoportos on-line tanfolyam elméleti, gyakorlati részt, továbbá jegyzetet tartalmaz, és életre szóló hasznos tudást nyújt.

Visszajelzések a tanfolyamról

“Most egy elég intenzív én-kereső periódusban vagyok, nagyon sokat segített ez az elemzés abban, hogy kiérezzem belőle azon tulajdonságaimat, amelyekkel hol elégedetlen, hol elégedett vagyok, de a lényeg, hogy valósak. Ajánlani foglak másoknak is, remélem, ezzel én is segíthetek neked a jövőben.”

“Ez azt hiszem a leghitelesebb emberismereti rendszer, nagyon érdekes információkat adtál át! Sikerült felismernem a karakteremet, és szemmel láthatólag minden résztvevő magára ismert. Már régóta foglalkozom az Enneagrammal, de most már biztos vagyok a típusomban, nekem ez volt a fő cél, amiért eljöttem. Köszönöm! ”

“A tanfolyamot nagyon hasznosnak találom, sokrétű a téma, de szórakozva tanultunk. Felismertem önmagam és a családtagjaim, kollégáim, barátaim karakterét is a példákon keresztül. Mostantól már jobban megértem a kapcsolataimat és igazán mély önismeretre tettem szert, felbecsülhetetlen értéke van az Enneagramnak!”

„Sokat segített a tanfolyam, azt hiszem, kezd világossá válni, hogy merre induljak tovább. További jó munkát kívánok és köszönöm szépen a felkészültséget! ”

“Még egyszer köszönöm a munkádat. Nagyon jó lehetőség volt ez a tanfolyam arra, hogy hitelesen megismerjem magamat és másokat. És hát nincs más hátra, mint elfogadni és felvállalni azt, aki vagyok, letenni az összes álarcomat, páncélomat, hogy végre igazán élhessek! Azt hiszem, ezzel mások “másságát” is sokkal jobban el tudom majd fogadni.”

“Nagyon tetszett és meglepő, hogy milyen részletességgel „beleláthattunk” a személyiségünkbe és mások lelkivilágába az Enneagram segítségével. Köszönöm.”

Telefon:+36204007332
E-mail: betufejto@gmail.com
Elérhetőségek