Csakratisztítás és feltöltés

Az energetikai rendszered, ezen belül a csakráid rendben tartása ugyanolyan fontos, mint a fizikai szintű mindennapi tisztálkodás. A test, a lélek és a szellem egyensúlyát a megfelelő csakraműködés építően támogatja. A mindennapi stressz vagy már régóta cipelt terhek kedvezőtlenül hatnak az aurára, amely ideális állapotában nagy és fényes. Az aura arra szolgál, hogy a testet, a lelket és a szellemet megóvja a külső negatív hatásoktól.
A csakrák harmonikus működése esetén kiegyensúlyozott az érzelmi és a mentális állapotod, jobb döntéseket hozol, pozitív eseményekkel találkozol a külvilágban, sikeresebben tudsz haladni, érvényesülni. A csakra tisztítás és feltöltés egy lágy, ugyanakkor mégis erőteljes technika, aminek azonnal tapasztalhatod a jótékony hatását.

A 7 fő csakrához meghatározott életterületek és pszichés energiák tartoznak. Ha úgy érezed, hogy javítani szeretnél a külső körülményeiden, a változásokat először magadon – az energiarendszereden belül – érdemes elkezdeni, ebben segít a csakra tudatos életmód, amit a mai embereknek is tanácsos beépíteniük a mindennapjaikba. Csakráink a gerincoszlop mentén, egymás fölött helyezkednek el, a szivárvány színeit követve.

Tekintsük át, hogy a csakrákhoz milyen életterületek és pszichés hatások tartoznak:

  • Gyökércsakra: biztonság, magabiztosság, döntésképesség, vitális erők, energetizáltság, nem megfelelő működés esetén felléphet szorongás, labilis állapot, szétszórtság és anyagiakkal való gondok.
  • Szakrális csakra: alkotóerő, kreativitás, teremtőerő, érzelmek, harmonikus emberi kapcsolatok, nem megfelelő működés esetén felléphet tehetetlenség, halogatás, passzívság, negatív érzelmek és kapcsolati problémák.
  • Napfonat csakra: az „én-erő”, ahogyan hatni tudunk a világra, a kiteljesedésünk, az akaraterőnk, az önmegvalósítási képesség, nem megfelelő működés esetén felléphet visszahúzódás, alárendelődés, önbizalomhiány.
  • Szívcsakra: az érzelmek székhelye, ha jól működik, akkor kiegyensúlyozottak vagyunk, szeretjük magunkat és másokat, de ha a csakra blokkolt, akkor a szeretethiányt és kiegyensúlyozatlanságot élünk meg. Ehhez a csakrához tartozik az önmagunknak és a másoknak való megbocsátás is.
  • Torokcsakra: a tiszta kommunikáció, a saját igazságunk kimondása, az önkifejezés képessége sorolhatók ide, de ha a csakra blokkolt, akkor elfojtásokkal, félelmekkel, gátakkal élünk.
  • Harmadik szem csakra: ez az észlelés, a lényeglátás és az intuíció központja, az eleme a fény, ezért a meditatív képesség csakrája is. Nem megfelelő működés esetén felléphetnek zavaró gondaltok és belső párbeszédek, tanulási nehézségek, memória gondok.
  • Koronacsakra: az Isteni eredetünk megtapasztalása, az isteni tudat, az egységérzet, a teljesség, a harmónia, a nyugalom tartoznak hozzá. Itt kapcsolódunk a legteljesebben és a legtisztábban az Univerzumhoz, az önvalónkhoz és másokhoz. Nem megfelelő működés esetén depresszió, korlátozó nézetek, hiedelmek, elszakadás, kettéválasztottság érzés lehetségesek.

 

Mikor érdemes kérned a szolgáltatást?

 

Sokféle helyzetben lehet indokolt, például, ha fáradtságot, levertséget, gondterheltséget, bizonytalanságot, csalódottságot érzel, ha szívesen elindítanád magadban a pozitív változásokat, vagy egész egyszerűen megismerkednél a láthatatlan energiáiddal, kézzel fogható tapasztalatot szeretnél a csakáidról. Érdemes lehet rendszeresen, de egyszeri alkalommal is igénybe venni, bármikor, amikor úgy érzed, hogy „kell valami plusz” a mindennapokhoz.

 

Hogyan zajlik a csakra tisztítás és feltöltés?

 

Ülő helyzetben vagy, mialatt végig tisztítom és feltöltöm a 7 fő csakrát, az aurarétegeket is harmonizálva. Az egész testet körbe vevő aurán dolgozom az energiákkal, a fizikai testet nem érintem, kivéve a fejen bizonyos pontokat. Az eljárás kb. 40 perces, a lazító hatás azonnal érezhető, és a mindennapjaidba is belépül az átfogó javulás, a rezgésszint növekedés, ami által boldogabb, teljesebb életet élhetsz.

Telefon:+36204007332
E-mail: betufejto@gmail.com
Elérhetőségek